![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili hanndan, bahçenizi gezerken, mesajlarınızı okurken, yüreğinizde ne büyük sevgi olduğu apaçıktı. Sizi yakından tanımak çok güzel. Hissettiklerimi yazıya dökebilmemin inanın imkanı yok. Siz sevmenin sevginin ustasısınız. ''Küçük dünyamda büyüttüklerim'' demişsiniz ya kocaman yürek, kocaman sevgi sizin ki. Yeni yıl ile güzellikler, size ,sevdiklerinize, tatlı kızınıza katlanarak, coşarak, uçarak gelsin. Sevgiler. Düzenleyen loveflower : 07-01-2012 saat 18:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
Yüreğimde sevgi olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım aslında.Rabbim bir kapıyı kaparsa birini açarmış ya,kapadıgı kapı bedenimde oldu ama açtığı kapılar yüreğime sığmıyoooo,çok şükür. Yeni yıl umutlarla siz ve tüm dostlarımız için sağlıkla gelsin.Herkes için kötü geçen bir yıl vardır ya inşallah 2012 hepimizin için o kötü geçen seneleri unutturur. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hanndan, Aklımda epeycedir duran bir konu var, şimdi vaktini geçirmeden yazayım bari ![]() Bahçen kocaman (gönülbahçenden daha büyük değil ama...) ona bakım zamanı geldiğinde, Ankara'da bu işe gönüllü arkadaşlarımızla sana yardım etmek bizim için keyifli olur diye düşündüm. Malum biz metropolde bi gıdım bahçesi bile olmayan insanlarız. Hobi bahçesi girişimlerimiz olduysa da bir şekilde kaldı... Senin bahçende çalışarak, hem sana yardım etmiş olalım, hem de toprakla olan hasretimizi giderelim ![]() ![]() Ne dersin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Senelerdir, bangır bangır bağırıyorum da, yakın yörelerden bir Allahın kulu da bana böyle yazmıyor. Bekleyin bakalım bir daha " Bahçem, bütün agaclar.net üyelerinin de bahçesidir" diye yazacak mıyım? Çok beklersiniz. ![]() (Yine de uzaklardan böyle teklif eden olmadı değil ama taaa yurt dışı teklifleriydi veya çok uzaktaydılar) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-08-2011
|
Alıntı:
Avrupa yakasında ikamet ediyorum,güzel bahçeniz için her hangi bir yardım isterseniz elimden geleni yapacağımı beyan ederim.Lütfen başka tekliflerde alırsanız ilk ben yaptım bunu göz ardı etmeyiniz.kaynak yapılmasın sıraya riayet edilsin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
El insaf..... Kaç senedir dilimde tüy bitti, bırakın çalışmayı-yardımı, güllü kameriyede bir bardak çay içmeye, üzüm hasadına bile gelmediniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |