![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Eser ablacığım, sizi şahsen tanımak bir onur, toplantılarda çok ayrıntılı sohbet edemedik ama inanın sizden aldığım elektirik sizinle çok keyifli sohbetler yapılacağının sinyalini veriyor. Hayatınızın devamında herşey gönlünce olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Eser cigim Seni çok uzun yıllardır tanıdıgıma ben de çok mutlu oluyorum. Okuldaki dikkat ve sevdigin konuları incelemekteki kararlılığın ağaçlar için de geçerli.Senin masandaki menekşeler hep en şanslılardı. Tüm ailene sevgiler SUMRU |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Eser kardeş, Senin yazılarını Sumru mutlaka okur ve her zaman müspet yorumlarda bulunur. Sumru gibi uzun yıllar diyeceğim. Sayı yazarsam yaşlarımız ortaya çıkar İşte o kadar yıl önce tanıdığım zarif kardeşime Necdet, oğlu, bahçesi, taşları ve diğer koleksiyonları ile birlkte mutlu, sağlıklı, uzun yıllar dilerim. Seninle burada birlikte olmaktan da memnunum. Herşey gönlünce olsun. Ersin ağbeyin. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın eser ilhan, tüm yazınızı dikkatle okudum, kendinizi öyle güzel anlatmışsınız ki, hani derler ya göründüğü gibi olmak, bu söz tam sizi anlatıyor. Sizleri tanımama vesile olan ağaçlar nete bir kez daha teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |