agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-12-2011, 20:44   #1
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Eser İlhan denildiğinde, ilk aklınıza gelen sözcükler neler olurdu? Deselerdi, düşünmeden, ''tevazu' 've ''zerafet'' derdim.
Bu kanaatimi, sizinle yüzyüze görüşme şansını yakalamış biri olarak yazıyorum. Tanıtım yazınızı okuyan tüm arkadaşlarımızda, bundada ne denli haklı olduğumu onaylıyacaklardır.
Evet, agaclar.net olarak çok seçkin bir topluluğuz. Ama siz ve sizin gibi bazı arkadaşlarımız, bu topluluk içinde bile seçilen, güzel insanlardansınız. İyiki varsınız. İyiki sizi tanımışım. Saygılarımla...

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2011, 21:57   #2
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2007
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Eser İlhan denildiğinde, ilk aklınıza gelen sözcükler neler olurdu? Deselerdi, düşünmeden, ''tevazu' 've ''zerafet'' derdim.
Bu kanaatimi, sizinle yüzyüze görüşme şansını yakalamış biri olarak yazıyorum. Tanıtım yazınızı okuyan tüm arkadaşlarımızda, bundada ne denli haklı olduğumu onaylıyacaklardır.
Evet, agaclar.net olarak çok seçkin bir topluluğuz. Ama siz ve sizin gibi bazı arkadaşlarımız, bu topluluk içinde bile seçilen, güzel insanlardansınız. İyiki varsınız. İyiki sizi tanımışım. Saygılarımla...
Sevgili Orhan Özbilgiç, yazdıklarınız beni çok onurlandırdı.Teşekkür ederim. Ben de sizin için benzer duygular taşıyorum ve sizi tanımış olmaktan çok mutluyum. Yeni bir agaclar.net etkinliğinde tekrar görüşebilmek dileğiyle selamlarımı gönderiyorum

Düzenleyen Eser İlhan : 13-12-2011 saat 10:58
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2011, 22:32   #3
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Altına imzamı ben de atıyorum. Çok güzel yazmışsınız...

Düzenleyen jineop : 12-12-2011 saat 22:42 Neden: düzeltme
jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025