![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Aramıza HOŞGELDİNNN. ![]() Tüm samimiyetinle hayatını paşlaştığın için teşekkür ederiz.Hayatında sevdiklerinle mutlu bir yaşam diliyorum.Unutma ki insan istedikten sonra herşeyin her engelin üstesinden gelir.Yeterki seni yaşatacak olan içindeki umut kaybolmasın.Umut varsa hayatta vardır.Bitkiler inanılmaz canlılar.Ne verseniz nasıl ilgi gösterirseniz size ona göre yaklaşırlar.sunumlarını ona göre yaparlar.Kimi çiçek açar kimi meyve verir.Gereksinimleri olan hayatı yaşama şartlarına verdiğiniz zaman sizle hayatı paylaşırlar.Yaşama sevinci verirler.Hiç ummadığınız anda sizi mutlu ederler.Her türlü bitkiyi istedikten ve sevdikten sonra yetiştirebilirsiniz.Yeter ki içinizdeki sevgi eksilmesin. Sevgiler Selamlar Güzel mutlu ve bol bitkili günler diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Sağlığımın Yerindeliği Adına; Bitkilere Odaklı Bir Hayatı Tercih Etmeliyim!
Sağlımın yerindeliğine katkıda bulunmak isteyen duyarlı dostluklara teşekkür ederim!. Bir bitkinin gelişim evrelerini gözlemlemek ve bir bitkiye hak ettiği bakımı uygulayabilmek; sağlık açısından en iyi olanı!. Bitkilerimi düşünmemi tavsiye eden dostlukların duyarlılığına teşekkür ederim. Az evveli; maydanoz ekili saksılarım üzerine düşündüm!. Acaba çimlenme zamanında olacak mı?. Çimlenme olsa; çimlenen tohuma kullandığım toprak karışımı, yeterli besini sağlayabilecek mi?. Saksıda yetişkinliğe erişmiş maydanozumu paylaşabilecek miyim?. Buna benzer şeyler düşündüm ve rahatladım!. Kendimi; yetiştirmeyi düşündüğüm maydanoza odakladım ve harçlıklarımla, dostluklar adına maydanoz yetiştirebileceğimi gördüm!. Küçük bir çaba ile; dostluklarla paylaşımı yaşatabilmek ne güzel olur, düşüncesine sahip olunca; içim genişledi, huzur buldum, umut edindim!. Saygıdeğer arkadaşlar; her bir Ağaclar.net adresi dostluklarına, ayrı ayrı teşekkür etmek isterim!. İYİ Kİ VARSINIZ!. DOSTLUK SAĞOLSUN!. TEŞEKKÜRLER!. SAYGILARIMLA!. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Agaclar.net Dostluklarına; Çok Çok, Tekrar Tekrar TEŞEKKÜR eder, SAYGILAR sunarım!...
Saygıdeğer AGAÇLAR.NET Dostluklarına: Kişisel gelişimimi önemseyen ve duyarlılığını gösteren dostluklara TEŞEKKÜR eder, SAYGILARIMI sunarım!. İYİ Kİ VARSINIZ!. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|