View Single Post
Eski 28-10-2009, 12:14   #24
Kemal Kabcık
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

Giriş Tarihi: 19-08-2007
Sağlığımın Yerindeliği Adına; Bitkilere Odaklı Bir Hayatı Tercih Etmeliyim!

Sağlımın yerindeliğine katkıda bulunmak isteyen duyarlı dostluklara teşekkür ederim!. Bir bitkinin gelişim evrelerini gözlemlemek ve bir bitkiye hak ettiği bakımı uygulayabilmek; sağlık açısından en iyi olanı!. Bitkilerimi düşünmemi tavsiye eden dostlukların duyarlılığına teşekkür ederim.

Az evveli; maydanoz ekili saksılarım üzerine düşündüm!. Acaba çimlenme zamanında olacak mı?. Çimlenme olsa; çimlenen tohuma kullandığım toprak karışımı, yeterli besini sağlayabilecek mi?. Saksıda yetişkinliğe erişmiş maydanozumu paylaşabilecek miyim?. Buna benzer şeyler düşündüm ve rahatladım!. Kendimi; yetiştirmeyi düşündüğüm maydanoza odakladım ve harçlıklarımla, dostluklar adına maydanoz yetiştirebileceğimi gördüm!. Küçük bir çaba ile; dostluklarla paylaşımı yaşatabilmek ne güzel olur, düşüncesine sahip olunca; içim genişledi, huzur buldum, umut edindim!.

Saygıdeğer arkadaşlar; her bir Ağaclar.net adresi dostluklarına, ayrı ayrı teşekkür etmek isterim!. İYİ Kİ VARSINIZ!. DOSTLUK SAĞOLSUN!. TEŞEKKÜRLER!.

SAYGILARIMLA!.

Kemal Kabcık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön