![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Bir başka deyişle "insanların kaderlerini kişilikleri belirlermiş". Kaderinizden memnunsanız, kişiliğiniz de uygun işlevi görmüş demektir. Sizin memnun olduğunuzdan hiç kuşkum yok ![]() Kısa yazdığı için şikayetçi olanlara yazısında vermiş yanıtını zaten: Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik
|
Sevgili Celal Bey; yüzünüzdeki sıcacık gülümseme ve truncu sardunya için takipteyim mesajınızla hatırlıyorum sizi sardunya sayfasında kaybolduğum günlerden. Sağlık diliyorum size aileniz ve sevdiklerinizle, huzur diliyorum. Sevgi ve saygılarla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şaka bir yana, forumda tanıdığım en sağlam kişilerden birisiniz, sizi biraz daha yakından tanıdığım için sevinç duydum. Sevgili eşiniz Rana hanımın bitkilerine de dikkat edin, ben de eşime çok kızarım bu konuda, o na sulama bile yaptırmam. Sevgili oğlunuza başarılar diliyorum, Ürgüp doğumlu olmanızdan kaynaklanan bir sempatim var, ayrıca siz bunu fazlası ile hakediyorsunuz. Sevgili eşinize ve size sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Oğlum bugün mastır tezinin sunumunu yaptı, hayırlısıyla Ağustos'ta asker olacak. Eşinize kızmayın, ben kendi adıma söyleyeyim, biz erkekler azıcık yetenek özürlüyüz. Dolaptan aldığımızın gazete mi, porselen tabak mı olduğunu, diğer tabaklar kırıldıktan sonra fark ederiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Celal Bey, İyiki varsınız. İyiki içinizdeki çocuk bizimle beraber. Dostluk, hoşgörü ve arkadaşlık nedir? diye sorulsa: en kısa cevap şıklarından birisi Celal Sungur olurdu. Sizin ve Rana hanımın tüm sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve herşeyin dilediğinz bir biçimde gerçekleştiği bir yaşam sürdürmenizi canı gönülden diliyorum. Avatarınızı görünce, yazılarınızı okuyunca olumlu yönden etkilendiğimi belirtmek isterim. Ve hasmınıza söylediğim şeyi size de söyleyeceğim. Gerçek Celal Beyi tanımak isterdim. Yüz yüze, yakından, sohbet ederek. Hasmınız bu yüzden bana kızdı. Onundan bir kulağını çekin. Sizi anlatan bir şiirle noktalıyorum. BEN ÖLECEK ADAM DEĞİLİM Kapımı çalıp durma ölüm, Açmam; Ben ölecek adam değilim. Alıştım bir kere gökyüzüne; Bunca yıllık yoldaşımdır bulutlar. Sıkılırım, Kuşlar cıvıldamasa dallarında, Yemişlerine doymadığım ağaçların, Yağmur mu yağıyor, Güneş mi var, Farketmeliyim Baktığım pencereden. Deniz görünmeli çıksam balkona. Tamamlamalı manzarayı Karlı dağlarla sürülmüş tarlalar. Ekmekten olamam doğrusu, Nimet bildiğim; Sudan geçemem, Tuzludur teneffüs ettiğim hava. Ya nasıl dururum olduğum yerde, Öyle upuzun yatmış, İki elim yanıma getirilmiş, Hareketsiz, Sükûta râmolmuş; Sanki devrilmiş bir heykel? Ellerim ne der sonra bana? Soğumuş kalbime ne cevap veririm? Utanmaz mıyım ayaklarımdan? Kalkmalıyım, Dolaşmalıyım, Sokaklarda, parklarda. El sallamalıyım Giden trenlere, Kalkan vapurlara. Bilmeliyim, Gölgelerin boyundan, Saatin kaç olduğunu... Islık çalmalıyım. Türkü söylemeliyim Yol boyunca, Keyfimden ya hüznümden. Geçmiş günleri hatırlamalıyım, Dalıp dalıp akarsuya, Hayaller kurmalıyım, Güzel geleceğe dair. Yanımdan geçenler olmalı, Selâm almalıyım; Robenson'u düşünmeliyim, Garipliğini: Şükretmeliyim İnsanlar arasında olduğuma. Nedir ki eninde sonunda ölüm? Ayrı düşmek değil mi aşinalardan? Kapımı çalıp durma ölüm, Açmam; Ben ölecek adam değilim. CAHİT SITKI TARANCI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ölüm asude bahar ülkesidir bir rinde; Gönlü her yerde buhurdan gibi yıllarca tüter. Ve serin serviler altında kalan kabrinde Her seher bir gül açar; her gece bir bülbül öter. Yahya Kemal Beyatlı Son dostumuz göçetmeden bu Dünya'dan, hiç birimiz ölmüş sayılmayız. ![]() http://rapidshare.com/files/25568942..._gece.mp3.html Maille ulaştıramadığım Sevgili Dostlarım için. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Keşke tek cümlelik cevaplarla yetinmeseydi. Eski üye olmasa, yayınlamayacaklarım arasında yer alacaktı, çünkü bir epey arkadaşın cevaplarını yayınlamadım, tekrar yazmazlarsa yayınlamayacağım. Bu nedenle Celal Bey'in cevapları da çok geç yayınlandı zaten... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=17271&c=680 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Güler'in kısa ve öz yazın dediğini de sanmıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Kısa yazıları yazmak ta okumak ta nispeten daha kolay oluyor. Bir de yazılanlar çok güzel olunca, cevaplar da onlarla orantılı oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Celal Bey, Sizinle ilk defa Bursa Botanik Parktaki toplantıda tanışmış, ardından Bonsaisan'ın bonsai atölye çalışmasında bir arada olmuştuk.Peşinden Bursa'daki başka toplantılar ve Sevgili Güler'in Cennetinde... Eşinizi ve sizi yıllardır tanıyormuşcasına yakın buluyor ve renkli kişiliğinizin, samimiyetinizin, esprilerinizin verdiği pozitif enerjiyi sizi tanımayan arkadaşların da sizi tanıyarak almasını diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun... Bu arada facebook ve maille yolladığınız keyifli paylaşımlar için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maille yolladığım paylaşımları başka almak isteyen üyelerimiz, özel mesajla mail adreslerini yollarlarsa, onları da agaclar.net mail grubuma eklerim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akşama yazlıkta herkes sizi bekliyor. 30 kişilik küçük bir akşam yemeği yiyeceğiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Balkon gölgeleme ve damla sulama projelerini hayata geçirmişsindir inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Oooo kimler varmış. Celal abi nasılsın .İyi varsın.Seni tanımak güzel. Celal abi ile uğraşmayın bakam ![]() Sevgiler selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Bu başlığı görmeseydim çok üzülürdüm. Celal Abi'yi tanıma ayrıcalığına erenlerdenim. Yeri gelir esprileriyle neşelendirir,yeri gelir babacan tavırlarıyla kendi tecrübelerini aktarır.Bir de artık herkesin kendinde olduğunu iddia ettiği ama herkeste malesef olmayan"haksızlığa tahammül edememe" özelliği vardır ki..ben kendisini ilk bu yönüyle tanıdım. Teşekkürler agaçlar.net |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Celal abi, yıllık izindeydim, siteye çok az girebildim. Kendinizi gerçekten kısa ve öz tanıtmışsınız. Ben bir ekleme yapayım; Celal abi'yle sohbetin tadına doyum olmaz, kendisi hafif hiperaktif, her daim neşeli (Allah bozmasın) ve düşüncelidir. Beklenmedik zamanlarda bir bakarsınız arayıp durduğunuz bir bitkiyi sizin için almış getirivermiş. Eşi Rana Hanım da sevgi dolu ve bilge bir insan gerçekten. Sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum Celal abi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Celal bey , Sizi kısada olsa tanımak güzeldi.Dilerim içinizdeki çocuk hiç bir zaman yok olmaz. Yüzünüzden gülümseme ve neşeniz hiç eksik olmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sizi bire bir tanıma fırsatım olmadı ama yazılarınızdan tanıyorum. İnşallah bir gün tanışma şansımız olur. Size ve ailenize uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |