![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Celal Bey sizinle ve Rana Hanım'la sıkıştırılmış gezilerde, kalabalıklarla bir arada olduğumuzdan sohbet edemedik.. Yazınız kısa ama forumlardan ve maillerden artık sizi tanıyoruz. Aramızda azıcık 3 yaş kadar var ama aynı kuşaktan olmaktan mıdır, en sevdiğiniz şarkıyı da, en sevdiğiniz grubu da çok seviyorum ben de. (Kardeş türküler konserine gittiniz mi hiç ?) Sağlıkla kalın, neşeniz artsın eksilmesin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepimiz, gönül ortağıyız. Hasımlık, baki kalan bu kubbede bir hoş seda kalsın diye bulduğumuz bir espri. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sayın Celal bey,sizi tanıdığıma memnun oldum ama sizi röpörtajınızla tanımadım onlar küçük ayrıntılar,forumda yazdıklarınızı okudukça sizi tanıdım çok yalın bir insansınız içiniz dışınız bir.Gerçekten içinizdeki çocuğa iyi bakıyorsunuz,hep böyle sağlıklı ve mutlu muzip kalmanızı dilerim.Eşiniz Rana hanıma selam ve sevgilerimi iletin lütfen her ne kadar tanımasamda bir gün bi yerlerde muhakkak görüşücez nasıl olsa,oğlunuzun da başarılarının devamını dilerim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili eşinize selamlar, sevgiler. Kardeş Türküler konserine hiç gitmedim. Türkülerin insanları birleştirmesinden yanayım, aksi yönde davranışlar görür de üzülürüm endişesi ile o konuda tembel davrandım. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Endişelenmeyin ve gidin Celal Bey, ben her yıl gidiyorum. İnanılmaz bir coşku var, insanlar kolkola halaylarda........... Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|