![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2018
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
İki kere daha sayacaz oyları, her şey bitmiş değil.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Toplantılarla ilgili de sorularınızı yanıtlamak gerekirse, tohum şenliği şeklinde bir toplantı düzenlenmiyor. Çünkü bir kaç saat içinde alele acele tohum değiş-tokuşu yapmak (bana göre) tohumlara haksızlık olur. Bizim şenliğimiz 4-5 ay sürüyor ![]() Toplantılar oluyor tabii. Aslında her sene 1 Nisanda İstanbulda toplantı olurdu ama bu sene bir istisna oldu (seçimler sebebiyle sanırım). Ayrıca çeşitli şehirlerde bölgesel toplantılar da oluyor. Ancak toplantı konularında otorite yöneticilerimiz Malina ve Güler hanımdır (ben bu konularda biraz özürlüyüm). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2018
|
Ayrıntılı cevaplarınız için çok teşekkür ederim sevgili meyvelitepe, gerçekten çok aydınlatıcı oldu. Aslında mutfak kısmını da merak etmekle birlikte bu sene destek veremedim. Daha ayrıntılarını da seneye mutfağında öğrenirim artık Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-11-2019
|
Evinizi yaptığınız ilk dönemden beri sizi takip ediyorum. O kadar çok bilgilendim, o kadar çok insana sizin sayenizde çözüm sundum ki buradan teşekkür etmek farz oldu. Isı pompası konusunu, Trabzon hurmalarını, fırın kardeşliğini, domatesleri, zeytin zararlılarıyla başetmeyi ve daha hatırlayamadığım bir çok konuyu sizlerden öğrendim. Sosyal Medya da her alanda sizi takip ediyorum. Eski bir blogcu olmama rağmen buradan öğrendiğim içinde buradan teşekkür etmek istedim. Yazdığı son ana kadar kızınızın bloğunu da takip etmiştim, buradan eşinize ve kızınıza da sevgilerimi iletin lütfen. Düzenleyen Kaktüsbahçesi : 24-01-2020 saat 02:22 Neden: Harf hatası |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-11-2020
|
çalıştığım diyaliz merkezinin etrafını ağaçlandırmak istedim. yeşilliğin verdiği huzur, araçlarımıza ve bize gölgelik için. nasıl bir ağaç bulayım, nasıl dikeyim derken bu siteyi gördüm. sandığımdan çok çok daha fazla ve faydalı şeyler öğreneceğim sanırım. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|