agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-12-2011, 07:35   #11
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Mayanın önemini kavramış bulunuyorum.
2 yıl önce denediğim maya benim kefirden tiksinmeme neden oluyordu az kalsın.
Hazır satın aldıklarımdan çok farklıydı.
Bu sene bir arkadaşın verdiği maya ile tekrar denedim, tadı ve kokusu güzel jöle kıvamında bir kefir elde ettim.
Oda ısısında tek bardak yapıyorum, bazen 12 saat beklemek zorunda kalıyorum ama tadı hakikaten güzel.
Kullandığım süt cam şişede litrelik satılanlardan.
Pes etmeyip tekrar denediğime şükrediyorum.

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025