agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-11-2008, 16:14   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-11-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 343
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cheops Mesajı Göster
Sonunda ev yapımı kefirimin tadına bakıyorum... Sanırım biraz fazla beklettiğim için biraz koyu oldu... Tadı hafif ekşimsi hazır kefirler gibi değil sanki ekşi boza gibi hafif dilimi gıdıklıyor... İnşallah bozuk süt içmiyorum dur
Ekşimsi tad folik asit miktarının artmasındandır. Eğer kefiri süzdükten sonra da hemen içmeyip 24 saat buzdolabında bekletirseniz, içindeki özellikle B grubu vitaminlerin kat be kat arttığı bildiriliyor.
Kefir konusundaki en kapsamlı site, egzantrik bir Avustralyalı olan Dom'un web sitesidir.
www.chariot.net.au/~dna/Makekefir.html

polatuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025