![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Tadını merak edenler için ev yapımı kefir : Mayalama süresini uzun, sıcaklığı biraz yüksek tutunca: Satışa sunulan tuzlu ve kıvamlı ayranları değil de süzme yoğurttan sulandırılarak yapılan köpüklü köy ayranlarını düşünün. O ayranın içine biraz mineralli su ya da soda karıştırdığınızı farzedin. Tadı gayet güzel bence... Vücuttaki etkileri : Sindirim sistemi hareketlerinin düzeldiğini hissediyorsunuz. Midede hafif gaz yapabiliyor. Midesi hassas olanlar biraz dikkatli olabilir. Bir de içtikten sonra çok sevinmiş ya da sahneye çıkarmış gibi acayip heyecan hissediyorsunuz. ( Tam olarak açıklayamadım ama anlayın işte ) |
|
|
|
|
|