agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-08-2007, 23:50   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Galeri: 11
Kefir önce "temiz" olan suyla çok iyi yıkanmalı. herşeyin steril olmasına dikkat ederek cam bir kaba koymalı.
EÜ ziraatte herhengi bir sıvının içine koymadan veriyorlar ama, mesafe az eve gidene kadar. Belki suya koymak yaralı olabilir.
Billur korkmaz, ev ortamında en büyük sorun kefiri steril saklama, yıllar boyu nasıl sağladınız bunu.
Ben birden fazla defa kefir aldım üniversiteden, bir süre sonra mayalanan kefirin üstünde kremsi bir renkte küf oluşuyor.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025