agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-12-2013, 21:39   #11
Ağaç Dostu
 
esgül73's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-03-2013
Şehir: Manisa
Mesajlar: 358
Bende 4-5 yıldır kefirimi kendim mayalıyorum.İlk yıllar her gün açıkta süt alıp yoğurt mayalar gibi mayalıyordum.Son yıllarda yine açıktaki süte (nadiren kutu sütle)mayalıyorum.Her gün mayalamaya üşendiğim için 4-5 günde dolaptan soğuk süte mayalayıp bozulmasın diye buzdolabına koyuyorum.Bu arada karnıbahar gibi büyüdü hatta isteyen arkadaşlarıma verdim.Yalnız dün 'paylaşıyorum'bölümünde kefirin cinsleri olduğunu öğrendim.Ve yıllardır emek çektiğim kefirin cinsinin iyi olup olmadığını merak ettim.Tadı hafif ekşimsi ,koyu ayran kıvamında oluyor.Bu kadar kefir muhabbetinden sonra canım çekti.Gidip kefirime bakıp içeyim bari!

edasu ve yağmur beğendi.
esgül73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025