agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-01-2010, 09:05   #12
Ağaç Dostu
 
yasarugur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-10-2007
Şehir: Aydın
Mesajlar: 264
Galeri: 7
Ben de size kış günlerinin aranan içeçeği tarçın şurubunun tarifini vereyim,eskiler kanela derler,soğuk günlerde kahvehanelerin sobalarının üzerinde devamlı kaynatılan bir içecekmiş,yukarıda arkadaşların kaynar adıyla bahsettikleri şurup da benzeri olsa gerek,kendim hazırladım denedim çok güzel oldu , sizinle paylaşmak istedim;
150gr kabuk tarçın
50 gr karanfil
50 gr öğütülmüş zencefil
20 gr hibiskus
10 gr tane karabiber
1 kg şeker
2 litre su
karışımı yavaş ateşte 3-4 saat kaynatın,soğunca bir tülbetten süzün, şurubunuz hazırdır,sıcak ya da soğuk suyla seyrelterek içiniz.


Düzenleyen yasarugur : 12-01-2010 saat 09:07 Neden: kelime düzelttim
yasarugur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025