agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Hangi bitkiler, hangi şehre, hangi koşullara uygun?
(https)

Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen gultar
  • 1 Gönderen arapsabunu
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-04-2012, 14:48   #1
Ağaç Dostu

arapsabunu's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2012
Bu başlığı bulunca çok sevinmiştim ama sadece cam güzeli ve sardunya cevapları verilmiş. Sayın forum üyeleri, sabah güneşi ile sahibini mutlu eden çiçekleri biliyorsanız lütfen yazar mısınız, şimdiden teşekkürler...

arapsabunu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-04-2012, 15:42   #2
Ağaç Dostu

gultar's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arapsabunu Mesajı Göster
Bu başlığı bulunca çok sevinmiştim ama sadece cam güzeli ve sardunya cevapları verilmiş. Sayın forum üyeleri, sabah güneşi ile sahibini mutlu eden çiçekleri biliyorsanız lütfen yazar mısınız, şimdiden teşekkürler...
Sabah güneşi en ideal güneştir balkon bitkileri için. sardunyanın her çeşidi, soğanlı, yumrulu bitkiler frezya, arpa zambağı, amarilis, begonya, ıtır, Bodur papatyalar, saksıları uygun olduğunda kedi tırnağı, yaz patı. Bu isimler halk dilinde kullanılanları. Çiçekçilerde şu mevsimde orada satılanların hepsi balkonunuzda olur. Kış sezonunda ne yetiştiririm diye düşünün. Yaz sorun olmaz. Ankara'daki balkonum da aynı yöndeydi ve ben bunların hepsini yetiştiriyordum. O nedenle salık veriyorum.Yani denenmiştir. Başarılar

arapsabunu ve promise beğendi.
gultar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-04-2012, 15:48   #3
Ağaç Dostu

arapsabunu's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gultar Mesajı Göster
Sabah güneşi en ideal güneştir balkon bitkileri için. sardunyanın her çeşidi, soğanlı, yumrulu bitkiler frezya, arpa zambağı, amarilis, begonya, ıtır, Bodur papatyalar, saksıları uygun olduğunda kedi tırnağı, yaz patı. Bu isimler halk dilinde kullanılanları. Çiçekçilerde şu mevsimde orada satılanların hepsi balkonunuzda olur. Kış sezonunda ne yetiştiririm diye düşünün. Yaz sorun olmaz. Ankara'daki balkonum da aynı yöndeydi ve ben bunların hepsini yetiştiriyordum. O nedenle salık veriyorum.Yani denenmiştir. Başarılar
Sevgili gultar,
Forumdaki pek çok üyeyi henüz tanımıyor olmama rağmen, en yardımsever üye seçimi yapılsa size ellerimle birinciliği verirdim. Benim gibi yeni başlayan üyelerin sizin gibi yardımsever, paylaşımcı ve bilgili üyelere çok ihtiyacı var. Cesaretlendiriciliğiniz için ayrıca teşekkürler. İyi ki varsınız. Sevgiler...

gultar beğendi.
arapsabunu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026