agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler
  • 2 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 10 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Musa Gündoğan
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Lilium
  • 1 Gönderen Lilium

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-07-2018, 16:32   #8
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Börekler çok leziz olduğundan çıtır çıtır diye anında bitti. Dörder beşer yedik.

Börekleri mikrodalga'da ısıtırsanız çıtırlığı kalmıyor, ama ısıtma işini ağzı kapaklı bir tavada yaparsanız nisbeten çıtırlığını koruyor.

İlk yaptığınızda yani börekleri ıslatıp tepsiye dizdiğinizde üzerine yine biraz tereyağı sürüyorsunuz zaten onun üstüne yumurta sarısı sürüp fırına atıyorsunuz.

Dün Bursa'ya Selen'e gittiğimde hem o öğrensin hem de çay yanında yeriz diye 2 tepsi yaptık anında bitti.

hozat beğendi.

Düzenleyen Güler : 12-09-2018 saat 23:04
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025