agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler
  • 2 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 10 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Musa Gündoğan
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Lilium
  • 1 Gönderen Lilium

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-07-2018, 22:21   #2
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Yağlanan birinci yufka üzerine serilen ikinci yufka üzerine (onu da yağladıktan sonra) serpilen un, nişasta ve kabartma tozu serpilmesi. (Birinci yufka üzerine de serpilecek)

Sonra 4e ve daha sonra 16 parçaya bölünmesi.

Name:  IMG_3499 (600 x 450).jpg
Views: 408
Size:  34.6 KB

Name:  IMG_3501 (600 x 450).jpg
Views: 461
Size:  38.1 KB

Name:  IMG_3502 (600 x 450).jpg
Views: 459
Size:  38.4 KB


abk beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025