![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Sn Özlem A teşekkür ederim yeni başlık açtığınız için. Tarifin tamamını ekleyelim o zaman. Kadayıf için: 200_250 gr çiğ kadayıf 3_4 Yemek kaşığı şeker 1 sb ceviz tereyağı. Göz kararı, 2_3 kaşık tereyağı derin bir tavaya alınır. Kızdırılan tereyağına çiğ olarak aldığımız kadayıflar eklenir. Şeker ilave edilir.kızarıncaya kadar sürekli karıştırılarak kavrulur.Cevizi arzuya göre içine , üstüne kullanabilirsiniz. Kadayıfın yarısını borcama seriyoruz.arasına kremayı güzelce yayıyoruz. En üste tekrar kadayıfın kalan kısmını ekliyoruz. Afiyet olsun. Not krema için ben kaymaklı krem şanti tercih ediyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|