agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler
  • 4 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 3 Gönderen aleydi
  • 5 Gönderen EAkpınar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-11-2015, 08:10   #3
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Sn Özlem A teşekkür ederim yeni başlık açtığınız için. Tarifin tamamını ekleyelim o zaman.
Kadayıf için:
200_250 gr çiğ kadayıf
3_4 Yemek kaşığı şeker
1 sb ceviz
tereyağı.

Göz kararı, 2_3 kaşık tereyağı derin bir tavaya alınır. Kızdırılan tereyağına çiğ olarak aldığımız kadayıflar eklenir. Şeker ilave edilir.kızarıncaya kadar sürekli karıştırılarak kavrulur.Cevizi arzuya göre içine , üstüne kullanabilirsiniz. Kadayıfın yarısını borcama seriyoruz.arasına kremayı güzelce yayıyoruz. En üste tekrar kadayıfın kalan kısmını ekliyoruz. Afiyet olsun.

Not krema için ben kaymaklı krem şanti tercih ediyorum.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025