agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni77Beğeniler
  • 7 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 7 Gönderen telato
  • 6 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 8 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-07-2015, 13:44   #1
Ağaç Dostu
 
telato's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2014
Şehir: İstanbul-Beykoz
Mesajlar: 1,670
Name:  20150716_122115.jpg
Views: 344
Size:  28.5 KB

Name:  20150716_122133.jpg
Views: 335
Size:  27.9 KB

Name:  20150716_122201.jpg
Views: 353
Size:  28.3 KB

Name:  20150716_122801.jpg
Views: 391
Size:  27.5 KB

2 Tepsi için 1.5 kg un, 4 kaşık yağ ve tuzlu su ile yoğrulur.

telato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025