agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni77Beğeniler
  • 7 Gönderen telato
  • 7 Gönderen telato
  • 7 Gönderen telato
  • 6 Gönderen telato
  • 9 Gönderen telato
  • 9 Gönderen telato
  • 8 Gönderen telato
  • 3 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen hira
  • 4 Gönderen telato
  • 4 Gönderen loveforlife
  • 7 Gönderen telato
  • 2 Gönderen murer

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-07-2015, 13:42   #2
Ağaç Dostu
 
telato's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2014
Şehir: İstanbul-Beykoz
Mesajlar: 1,670
Name:  20150716_111738.jpg
Views: 405
Size:  25.9 KB

Name:  20150716_112009.jpg
Views: 338
Size:  64.9 KB

Name:  20150716_112141.jpg
Views: 361
Size:  56.8 KB

Name:  20150716_113329.jpg
Views: 392
Size:  26.3 KB

Balkabağı kesilir, kabukları soyulur ve rendelenir..

telato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025