agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler
  • 9 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen hira
  • 4 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 12 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 3 Gönderen sapinuva
  • 6 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen aleydi
  • 5 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-02-2015, 20:44   #5
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Pizza hamurunu un, tuz su maya olarak göz kararı hazırlıyorum.. Maya cok az olacak tabii yoksa kek gibi puf puf oluyor, pizzayla alakasız Tuzlu kekin üzerine domates, sucuk ve peynir yayılmış gibi bişey



Süt bence hamuru yumuşatıyor.
Benim pizzam senin pizzanı döver Hira'cım .Pide ilk denemem ama 10 yıldır herkes pizzamı beğenir Lütfen resimlerle konuşalım .Süt konusunda haklısın , bende pizza hamuruna koymuyorum artık .

Name:  180727_403494248414_5588379_n.jpg
Views: 1051
Size:  57.8 KB

Name:  32501_403494268414_7948132_n.jpg
Views: 914
Size:  34.7 KB

Name:  32501_403494278414_8388486_n.jpg
Views: 642
Size:  38.3 KB


Düzenleyen aleydi : 24-02-2015 saat 20:49 Neden: ekleme
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025