agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler
  • 9 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen hira
  • 4 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 12 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 3 Gönderen sapinuva
  • 6 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen aleydi
  • 5 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-02-2015, 10:55   #3
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Elinize sağlık güzel görünüyor.. Hamura maya eklemeseydiniz şekillendirmekte zorluk çekmezdiniz bence. Maya, şeker ve süt extra olmuş bana sorarsanız. ben bunları eklemezdim yapacak olsaydım.

Sevgili hira süt ve maya olmazsa da tatsız tuzsuz bir şey olmaz mı Denemek lazım sütü çıkarıp ,süt biraz gevrek yapıyor . Onları katmazsak fırınlarda yapılan hamur gibi olurdu . Ben hazır pide hamurunu sevmediğim için evde yaptım . Pizzanın hamurunu da bu şekilde yapıyordum .Şimdi süt katmıyorum ,biraz daha ince ve yumuşak oluyor . Bunda da denenebilir sütsüz .Beğenmene sevindim , çok teşekkür ederim .

YeniGine, hira, uyap ve 1 kişi beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025