![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Sırada pastaların içine, katlarının arasına ya da üzerine sürerek kullanabileceğimiz ganache krema tarifi var. Kullanım alanı fazla, gereken malzemeler az ve yapılışı çok çok basit ve hızlı. Bitter Çikolatalı Ganache Aşağıdaki malzemelerle 23 cm çapında 3 katlı bir pastanın aralarına ve üzerine yetecek kadar, 3 su bardağı civarında krema elde ediyoruz. Malzemeler 320 gram bitter çikolata 400 ml süt kreması (2 küçük paket) Yapılışı
Ertesi güne kadar buzdolabında kalırsa ganaj katılaşacaktır, sıcak su dolu bir kaba oturttuğunuzda istediğiniz kıvama gelmesini sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki fotoğrafta bu tarifle yapılan ganaj pasta ara kreması olarak kullanılmıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
çikolatalı krema, dolgu kreması, ganache, pastacı kreması, temel krema tarifleri |
|
|