agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni71Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-02-2017, 11:41   #28
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-01-2012
Şehir: ankara
Mesajlar: 146
Ben de yenilerde deneyip memnun kaldığım bir tecrübemi paylaşayım.
Malum beyaz undan artık kaçınmaya çalışıyoruz. Bu beyaz una alternatif ararken evdeki yulaf ezmesi aklıma geldi. Basit ucuz bir elektrikli değirmenim var evde. Onunla yulaf ezmesini un kıvamına gelene kadar öğüttüm. Evde tam buğday unum da vardı.

Takribi 1 ölçü yulaf unu, 1 ölçü tam buğday, 2 ölçü beyaz un ile bana göre oldukça tatminkar lezzetli bir pizza hamuru elde ettim.

Bu hamuru normal hamurdan bir tık cıvık yapmakta fayda var zira yulaf ve tam buğday hamuru ağırlaştırıyor.

Güler beğendi.
pulibet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025