Konu: Pizza
View Single Post
Eski 26-12-2013, 18:32   #5
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,411
Masayı hafifçe yağlayarak mayalanmış hamuru alıyoruz.

Hamuru ellerimizle hafif hafif çekerek açıyoruz. Orta kısmına çok bastırmayın, sağa sola çekiştirerek kolayca açabiliyorsunuz.
Biz dikdörtgen açmayı tercih ettik önce.

Hamur kalınlığı kurşun kalem kalınlığında olmalı.
Bunun üzerine yağlı kağıt koyarak düzletiniz. Daha sonra bu yağlı kâğıtlı kısmı alta gelecek şekilde ters çevirin.

İstenilen büyüklükte açılmış olan hamur üzerine önce domatesli sosdan sürün. Bunun üzerine bolca peynir karışımından serpin.
Daha sonra bütün malzemelerden bol bol koyun. Biz biraz da brokoli koyduk.

Fırına girmeye hazır.

Name:  IMG_0717 (600 x 448).jpg
Views: 1328
Size:  51.2 KB

Name:  IMG_0725 (600 x 448).jpg
Views: 1380
Size:  54.1 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön