agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni71Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-02-2017, 14:40   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Börek hamurunu maya kullanmadan açıyoruz. Pizza hamuru için maya şartmıdır. Şartsa, sebebi nedir bilenden öğrenmek mümkün mü?

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-02-2017, 16:26   #2
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Börek hamurunu maya kullanmadan açıyoruz. Pizza hamuru için maya şartmıdır. Şartsa, sebebi nedir bilenden öğrenmek mümkün mü?
Mayalı olması şart değil, acil durumda mayasız yapabilirsiniz ancak pizza için mayalı hamurun tadı daha zengindir. Mayalı hamur küçük hava cepleri oluşturup yapısını güzelleştirir. Çeperi gevrek kabuklu olurken iç kısımları kabarır, esnek ve yumuşak olur.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025