agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni71Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-01-2014, 06:46   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Ne güzel detayları paylaştınız sevgili OZLEM A, teşekkür ederim.

Bir de sizin usulden denemekte fayda var.

Biz pizzayı hazırlarken malzemeleri hep daha evvelden hazırlayıp tabaklara koyduk, suyu akacak bir şey yoktu zaten hazırlanan sos koyuca suluydu. Ama yine de çok güzel olmuştu. Ne derler el elden üstündür. Bu hafta içinde denemeye çalışacağım.

Bir şey sormak istiyorum; buzdolabında 24 saat mayalanınca şu ince tiplerden mi oluyor, klasik pizza hamurundan mı?

mozen ve zelish beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025