agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni20Beğeniler
  • 8 Gönderen smily
  • 5 Gönderen hira
  • 3 Gönderen syuksek
  • 3 Gönderen ezgigül
  • 1 Gönderen şirinka

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-12-2013, 03:02   #1
Ağaçsever
 
smily's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-01-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 89
Ekmek Pizzası

Büyük bir Trabzon ekmeğini fırıncıya dildiriyorum. Elde ettiğim geniş dilimlerden birini alıyorum. Üzerine ketçap döküp, ince bir tabaka olacak şekilde bıçakla yayıyorum. Ketçapın üzerine sırasıyla rendelenmiş kaşar, sucuk-salam, dilimlenmiş zeytin, yeşil-kırmızı biber, mantar v.s elimde ne varsa, canım ne istiyorsa ekmeğin üzerine döşüyorum. Üzerine tekrar kaşar rendeleyip fırına koyuyorum. Fırın derecesinden dakikasından anlamam. Camdan bakıp hazır görünce çıkarıyorum.

Hazır pizza lezzetinde olup da bundan daha kolay yapılanı yoktur herhalde. Afiyet olsun.

smily Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025