agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 2 Gönderen hberbul
  • 2 Gönderen hberbul
  • 7 Gönderen hberbul
  • 1 Gönderen bozo.0606
  • 1 Gönderen hberbul
  • 9 Gönderen birnefestoprak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-02-2013, 16:13   #1
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Pişi, kabartlama, hamur kızartması

Her yerde farklı isimlendiriliyor.Konya da kabartlama diyoruz bu hamur işine.Şimdi yaşadığım yerde pişi diyorlar.

Çok kolay bir tarif.
Ama ben bu yıla kadar tutturabilmiş değildim.
Kah gevrek oldu,kah içi pişmemiş oldu.

Çok kolay ama ince noktalarına dikkat edersen lezzetli bir hamur işi oluyor.
Kendim çok sıkıntı çektiğim için tarifi sizlerle paylaşmak istedim.

Eklenen Resimler
 
hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024