agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler
  • 6 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-11-2012, 21:28   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Grissinileri denedim. Olumlu sonuç aldım. Pancake planım vardı, ona başlamadan önce grissini hamurunu hazırladım ve hamur dinlenirken, pancake hazırlama işini bitirdim. Sonrasında da iki tepsi grissini pişirdim.

Ben sade olarak denedim. Susamları kesilen hamurları çubuk yaparken bulasam da piştikten sonra üzerinden dökülmesi durumunu sevmedim.

Belki de hamurunun içine susam ve çörekotu karıştırarak da denenebilir.


Name:  grissini.jpg
Views: 1024
Size:  52.5 KB

Kiraz ve hberbul beğendi.

Düzenleyen kelebek çalısı : 02-11-2012 saat 23:20 Neden: Fotoğraf yükleme
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025