agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler
  • 6 Gönderen
  • 3 Gönderen hberbul
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-11-2012, 16:02   #1
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Üzerine hiç bir şey sürmeden (serpeceklerimize yapışkanlık sağlaması açısından), sadece arzu ettiğimiz susam, çörek otu, v.s serpiştirerek fırına sürüyoruz doğru mudur?

Denemek isterim bu tarifinizi. Paylaştığınız için teşekkürler.
Üstüne birşey sürmüyoruz,çörekotu,susamı da yuvarlarken tezgaha yeteri kadar koyup birlikte yuvarlıyorum hamurun içine de geçmiş oluyor.

hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025