agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni12Beğeniler
  • 2 Gönderen Hülya
  • 6 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen Ayşe Derin
  • 1 Gönderen cefrin
  • 1 Gönderen Ayşe Derin

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-09-2012, 06:37   #11
Ağaç Dostu
 
Ayşe Derin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Konya
Mesajlar: 232
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cefrin Mesajı Göster
Ayşe hanım çok teşekkür ederim. Turbo dediğiniz sanırım fırının fanın çalıştığı bölüm. İşin püf noktalarını öğrendiğime göre sanırım sorun kalmayacak çok sağolun.
Evet bazı fırınlarda ısı sadece fan yoluyla iletiliyor, o da kurumaya sebep olduğu için su koymak veya fırın sıcakken içine bolca buz atmayı gerektiriyor.
Ayrıca mayalı hamurları daha uzun süre yoğurun, elinizin ısısıyla mayalanma hızlansın ve üzerine yumurta sarısını da tepside mayalanma bittikten sonra sürün.Selamlarımla...

cefrin beğendi.
Ayşe Derin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025