agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni111Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-05-2014, 11:04   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Benim adım Hıdır, elimden gelen budur.

Sn. Bahçemiz, fırından aldığım simitte de saatler geçtikçe bahsettiğiniz yumuşama ve lastik gibi, ısırdığınızda kopmayan, yemesi keyif vermeyen bir hale geliyor.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu karşısındaki fırından aldığım simiti çok beğenerek tüketiyorum. Biraz oyalanır ve kısa sürede tüketmezsem dediğiniz yumuşama ile sanki susamlı ekmek yesem daha lezzetli olur dedirten durum oluşuyor.

Kısacası ben püf noktasının simitin taze kaldığı sürede olduğunu düşünüyorum. Mayalı hamur işlerinin dayanma süresi kısadır.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025