![]() |
|
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 545
|
boyos ile birlikte servis edilen, haşlanmış yumurta (uevos roşoş) tarifi 10 tane yumurta kuru soğan kabukları 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tepeleme kahve 1 çay kaşığı silme karabiber su yapılışı: derince bir çelik tencerenin içine kuru soğan kabukları konularak ,üzerine yumurtalar dizilir ,diğer malzemeler eklenip üzerini örtecek kadar su ilave edilip , kısık ateşte 3 -4 saat pişirilir , bu tarife göre bütün malzemenin lezzeti yumurtalara geçer . Düzenleyen yigit666 : 03-02-2011 saat 20:10 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|