![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 545
|
boyos ile birlikte servis edilen, haşlanmış yumurta (uevos roşoş) tarifi 10 tane yumurta kuru soğan kabukları 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tepeleme kahve 1 çay kaşığı silme karabiber su yapılışı: derince bir çelik tencerenin içine kuru soğan kabukları konularak ,üzerine yumurtalar dizilir ,diğer malzemeler eklenip üzerini örtecek kadar su ilave edilip , kısık ateşte 3 -4 saat pişirilir , bu tarife göre bütün malzemenin lezzeti yumurtalara geçer . Düzenleyen yigit666 : 03-02-2011 saat 20:10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
|
Bu konuyu açıp,sonrada bulamamıştım..İlginize teşekkürler arkadaşlar..faydalı olabildiysem negüzel..İzmir,lilerin sabah kahvaltılarında olmassa olmazıdır boyoz.yanında da mutlaka kaynamış yumurta olmalıdır .. Düzenleyen yaşar kaptan : 22-01-2011 saat 10:32 Neden: yanlış yazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
|
Sayın Malina ilginize teşekkür ederim..site kullanımını biraz geç ögrenince hatalarım oluyor..bagışlayınız lütfen.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
agaclar.net
|
Sadece yardım etmeye çalıştım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|