agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen Gül-bahar
  • 1 Gönderen Eser İlhan

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-01-2012, 19:08   #1
Ağaç Dostu
 
Gül-bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 194
Sevgili Eser hanım,yukarda yazdıklarınızı da dikkate alarak orijinal tarifine portakal suyunu ekledim. 1 kiloluk un paketinin yarısına yakın un kullandım. Sonuç olarak çok beğenildi. Hele de kahve eşliğinde Mehmet Yaşin'nin dediği gibi "damak çatlatan" oldu.
Tarifiniz ve öneriniz için teşekkür ederim.

çiğdem42 beğendi.
Gül-bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2012, 19:37   #2
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Afiyet olsun. Güzel olduğuna ve beğenildiğine çok sevindim. Bizim evin de favori kekidir kendisi
Portakal suyu eklemek de iyi fikirdi, ben de deneyebilirim bunu...

çiğdem42 beğendi.
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025