![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Bu tarifi paylaştıktan sonra unutmuşum bu lezzetli konuyu. Meğer ne güzel paylaşımlar olmuş Sevgili Jezebel, harika görünüyor. Ellerinize sağlık Ben de yavaş yavaş ev hanımlığını öğrenmeye başladım. Yaşım 19 ama geçirdiğim rahatsızlıklardan sonra yeni yeni başlayabildim mutfağa girmeye. Öncelikle canım annemden ve sonra sizlerden öğreneceğim çok şey var ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Oh maşallah maşallah kanıma giremeyeceksiniz. Hiç kilo sorununuz yok galiba, iştahımı çok kabartsanızda size direneceğim. Nedir öyle çilek reçelleri. fındık ezmeleri, çukulata sosları tüm zararlıları toplamışsınız. Afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Eh sevgili Jezebel, şimdi sırada sebzeli omlet mi var?? ![]() Onu da görelim lütfen. Ben Esse mağazasından kalp ve ayıcık şeklinde tavalar almıştım omlet için. Bir de dikdörtgen, ucu açık bir tava. Hepsi yumurta için çok kullanışlı. Ama sizin önerinizi de uygulayacağım. Teşekkür ederim. Sevgili Berna, Sana geçmiş olsun diyorum. Kilo sorunum var, iştahlı olmak zor. )Dikkat etmeye çalışıyorum. Dediğin gibi herşeyin başı sağlık. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Teşekkür ederim Uzman16, cevabım biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın. Bitkilerin içine dalmışım, yeni çıkabildim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| waffle |
|
|