agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-05-2010, 18:15   #10
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Dolapta beklemiş ve tamamen katılaşmış çilekli jölenin üzerine hazırladığım pasta kremasını, onun üzerine de pandispanyayı yerleştirip, daha önceden hazırladığım limonlu suyu kekin üzerinde gezdirip hafif nemlenmesini sağladım,
Name:  IMG_6811.JPG
Views: 2225
Size:  46.7 KB

Ters çevirmeden önce jöle kolay çıksın diye, 10-15 saniye sıcak su dolu kapta kaseyi (benmari usulü) beklettim, servis tabağını kasenin üzerine yerleştirip, hızla ters çevirdim,
Name:  IMG_6813.JPG
Views: 1935
Size:  55.4 KB

Arzuya göre görselliği daha da zenginleştirilebilir, afiyet olsun.
Name:  IMG_6814.JPG
Views: 3815
Size:  54.5 KB

Dondurma kaselerinde birer porsiyonluk çok şık oluyor. O zaman bu şekilde ters çevrilmiyor, pandispanya, krema, çilekler, jöle sıralaması oluyor.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025