agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen karaselvi
  • 1 Gönderen triple
  • 1 Gönderen ŞIMDAK

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-01-2010, 13:46   #1
Ağaç Dostu
 
karaselvi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-09-2007
Şehir: denizli
Mesajlar: 464
Galeri: 12
Çerezler

Kavurga

Şimdi size çerezcilerde satılan çıtır çıtır darı çerezlerinin buyday versiyonunun nasıl yapıldığını anlatıcam. Çok basit.

Kırılmamış bulgur ya da keşkeklik bulgurmu desem bilmiyorum. Bunları mısır patlattığımız kablarda mısır patlatır gibi yag tuz koymadan kavuruyoruz. bir süre sonra bulgurlar kavrulup şişerek oval pürüzzüz tombul buydaylara dönüşüyor.
Kavurma oranını tecrübe edersiniz artık. İşte hiç bir çereze değişmeyeceğinizi iddaa ettiğim çereziniz hazır. Bunu yaptıktan sonra susam ve kendirde kavurup karıştırabilirsiniz. Tek kötü yanı çocukların yerken her yere dökmesi.

afiyet olsun

karaselvi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025