agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen karaselvi
  • 1 Gönderen triple
  • 1 Gönderen ŞIMDAK

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-01-2010, 18:27   #10
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-01-2010
Şehir: ISPARTA
Mesajlar: 3
Kazakistan ve ortasayada benzer bir tatlı yapılır . Buğday veya Bulgur yerine hamur yoğurularak parmak arasında ince parçalar yapılır. Tıpkı bugday büyükluğünde. Sonra yagsız tava içine bu hamur parçaları atılır ve çok kısık ateşte kavrulur rengi kahverengiye yaklasınca içine istenildiği kadar bal katılır ve üstüne cevizde ilave edilir. isteyen bu şekilde soğuyunca tüketir, isteyende soğuk süt icine katar kaşık kaşık yer üstünede tarçın serper mmm misler gibi.

münevver beğendi.
ŞIMDAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025