agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-08-2009, 23:25   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Galeri: 6
Arkadaşlar Merhaba,

Bu çöreğin adı buralarda kömbe, nokul ya da lokul. İçi, iki türlü olur ; ya tahinli ve cevizli ya da haşhaş ezmesini sıvı yağda ya da pekmezde ezerek. Görüntüsü şu linkteki gibi ;

http://dilekce.blogspot.com/2007/06/...e-deneyin.html

Benim sevdiğim haşhaş ezmesini pekmezde ezerek içi hazırlanan türü. Daha tatlı oluyor. Yarın eşim için bol tahinli cevizli, kendim için de haşhaşlı hazırlayacağım. Sahurda iyi gider. Afiyet olsun.

seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025