agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-08-2009, 13:33   #17
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi thomasina Mesajı Göster
Bütün hamuru açıp iç malzemeyi ekleyip, kapatıp iki kez bu işlemi yaptıktan sonra ruloyu üçer parmak genişliğinde parçalara ayırıp, içi görünen tarafı üste gelecek şekilde tepsiye diziyoruz.
Bu kısmını anlayamadım, biraz daha tarif eder misiniz? Hangi yörede yazdığınız tarif uygulanıyor? Denemek isterim.

Rahmetli kayınvalidem yaparken bir kez görmüştüm. O da bütün hamuru açıp malzemeyi sürmüştü. Sonra ortaya bir delik açıp, hamuru ortadan kenarlara doğru rulo yaparak katlamıştı. Bu ruloyu kesip, eliyle burup tepsiye koymuştu.

Jakin beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025