agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni127Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-08-2011, 22:05   #11
Ağaç Dostu
 
gülenmelek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,429
Galeri: 2
Valla öyle güzel görünüyor ki yarın mutlaka denemeli. Güler hanıma da gerçekten teşekkürler, ince ince tüyoları bile yazmış. Ellerinize, emeğinize sağlık.
(Bize 6 değil 16 yufka anca yeter, çocuklar bayılıyor bu tür şeylere )

Bir de patlamadan sigara böreği nasıl kızartılır bunun tüyosunu veren olsa Yağlı peynir, yağsız peynir, gevşek sarma, sıkı sarma, dondurup çıkardıktan sonra hemen kızartma, tazeyken kızartma.... Denemediğim yöntem kalmadı, niye patlar ki bunlar

mrduran beğendi.
gülenmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025