agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni127Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-06-2009, 23:19   #1
Ağaç Dostu
 
DefneD.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-05-2009
Şehir: Kuşadası
Mesajlar: 807
Galeri: 17
Sevgili talar,

Gerçi Güler hanım da yazmış aynı şeyi ama, dondurduğunuz börekleri buzlu buzlu kızgın yağa atmaya çekinmeyin. Hiç bir şey olmaz

Benim dondurucuda sürekli sigara böreği vardır. Bittikçe sarar, dondururum. (Güler Hanım'ın tarifi ile yapılan böreğin bir kısmı da donduruldu bu arada) Canım mı çekti, konuk mu geldi direk dondurucudan kızgın yağa! Hem nefis hem de pratik olur

DefneD. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-08-2013, 11:47   #2
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Bu böreği yapmaya karar verdim, miktarları orantılı olarak arttırarak.
Resimler sonra gelecek.

loveforlife beğendi.
Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-08-2013, 16:07   #3
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Güler hanım usulü Patates böreğinin Jezebel yorumu.
Tarifin orijinaline bağlı kalınarak ölçüler 2 katı olarak ayarlandı.



Name:  pat1.jpg
Views: 450
Size:  29.1 KB




Name:  pat2.jpg
Views: 484
Size:  42.8 KB




loveforlife beğendi.
Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025