agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni128Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-2009, 23:46   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Canım, afiyet olsun.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2009, 23:52   #2
Ağaç Dostu
 
COYOTE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-01-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 1,515
Galeri: 1
Güler hanım bu börek tam benlikElinize sağlık, fırında pişince nasıl oluyor?O zaman yağ koyuyor musunuz?

COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2009, 01:10   #3
Yeni Üye
 
habitad's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-03-2009
Şehir: konya
Mesajlar: 18
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Canım, afiyet olsun.
Güler hanım merhabalar.Öncelikle sizi takdir ettiğimi bilmenizi isterim.Erkek olmama rağmen mutfak işleri ile yakından ilğiliyim.Sizin emek vererek resimleyip tek tek açıklama yaparak anlatmanız çok hoşuma gitti.Şimdiler de her şey o kadar alealde yapılıyorki sizin tarifinizden bu işi isteyerek ve zevk alarak yaptığınız anlaşılıyor.Ve bunu bizlerle paşlamanız ayrıca bir incelik.Emeğinizden dolayı sizi tekrar tebrik ederim.Her şey gönlünüzce olsun.Saygılar...

habitad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025