agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-03-2009, 12:45   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Eger borekleri yapan iki kisi ise biri yapar digeride kizartir. Bir kisi ise borekleri temiz bir bez uzerine dizip hepsi bitirdikten sonra kizartir.

Name:  Hellim boregi 006.jpg
Views: 5174
Size:  18.6 KB

Soganli hellim boregi yagsiz olarak sac, veya tavada kizartilir(gozleme gibi)
Evde klasik yemekler yapmak, esimin isi oldugundan bu boregi de o yapti.
Ben soganli hellim boregini bal ile seviyorum.
Hellim bularsaniz mutlaka deneyiniz.

Name:  Hellim boregi 009.jpg
Views: 7744
Size:  45.6 KB

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025