![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Büyük bir ihtimalle bahsettiğiniz koyu renkli çıtır kabak tatlısı pekmezle yapılan kabak tatlısı aşağıda resmi var eğer bahsettiğiniz tatlı buysa tarifleri verebilirim yıl boyu saklayıp kullanabiliyorsunuz bir nevi reçel gibi. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=17880 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben kabağın her türlüsünü yedim, sütlüsünü (sütlü kabak cinsi değişiktir) fırında olanını hatta kabuğu ile fırında pişirileni de güzel olur, ama hiçbiri kirece yatmış ve pancar pekmezi ile pişen kadar güzel olmuyor, |
|
|
|
|
![]() |
|
|