agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-11-2009, 15:43   #1
Ağaç Dostu
 
bengi_su's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2007
Şehir: konya
Mesajlar: 403
Galeri: 19
Büyük bir ihtimalle bahsettiğiniz koyu renkli çıtır kabak tatlısı pekmezle yapılan kabak tatlısı aşağıda resmi var eğer bahsettiğiniz tatlı buysa tarifleri verebilirim yıl boyu saklayıp kullanabiliyorsunuz bir nevi reçel gibi.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=17880

bengi_su Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2009, 16:25   #2
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Alıntı:
Kirece yatırılmış olarak ne yedim nede denedim. Bu saatten sonra mutlaka denemeliyim.
Sevgili zelish bayrama kadar kalırsa unutmazsan azda olsa göndermeye çalışacağım.

Ben kabağın her türlüsünü yedim, sütlüsünü (sütlü kabak cinsi değişiktir) fırında olanını hatta kabuğu ile fırında pişirileni de güzel olur, ama hiçbiri kirece yatmış ve pancar pekmezi ile pişen kadar güzel olmuyor,

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025