![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1655 |
Ağaç Dostu
|
Nuri bey bu bahçede yok yok maşallah her bitki mevcut. Sizde hiç birini gözden kaçırmadan yakalamış ve bizlerle paylaşıyorsunuz. Teşekkürler. Oldu olacak bu bahçeye birde bonsai köşesi yapalım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sayın Tekin Bonsai köşesi yapabilmek, ne kadar güzel olurdu. Bahçede bu sanatı icra edebilecek o kadar çok malzeme var ki, şaşarsınız. Bu konu ile ilgili arkadaşlarımızın gönüllülük esasına göre çalışmalarını bahçede yapabilir hatta sergi ve muhafazada edebilirler. İnanıyorumki hocalarımızda bu konuda destek olurlar... Bende elimden geldiği kadarı ile katkıda bulunabilme sözüde veririm... Bahçeye yeni bir ruh gelir... Proje üretelim taşın altına elimi sokmaya hazırım... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Nuri bey. Sıcak bakmanıza çok sevindim. Eğer İstanbul Üniversitesi yönetimi de sıcak bakarsa bir müze oluşturya izin verip gelecek nesillere taşıyacaklarsa seve seve bir çok çalışmamı oraya bırakabileceğim gibi ayrıca oradaki malzemeleri de değerlendirmeye hazırım. Böylece Türkiyede de bir bonsai müzesi açılmış olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tekin Bahara kalmadan, işlerimizde fazla yoğunlaşmadan bu konuyu değerlendirelim. Projeyi etüd edelim.. Hocalarımıza sunalım... Projeye sıcak bakıp, ilgili olacaklarına inanıyorum... Ben bir ön çalışma yapayım, daha sonra size dönerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Nuri bey merhabalar benim milli den haber varmı acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Ağaç Dostu
|
Sizden haber bekliyor olacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Ağaç Dostu
|
Bu kaya bahçesini Toroslara çevirebiliriz belki de. İstanbul > Müzeler (Minyatür Türkiye yaratabilmiş ise bizde torosları buraya getirebiliriz. Tabi ki İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi yöneticileri de onaylar ise. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba sayın Nuri Mürvet ve dostları; Kayalık yerleri severdim, ama hayâlimde kaya bitkileri hiç olmamıştı. Bu nefis tablolar karşısında ''olmalı'' diyorum artık. Teşekkürler efendim. Cümleten sağlıkla yaşayın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sayın Tekin Kaya bahçesini Toroslara benzetebilmek... Yapabilecek bilgi ve tecrubelere sahibiz... Neden olmasın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mrduran Kaya bitkileri, kayalık alanlarda yaşam, bu alanlarda yaşayan bitkiler zor şartlara ekolojik olarak uyum sağlamış türlerin gizemi benim hep ilgimi çekmiştir. Merakla bakar ve incelerim... İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi ![]() ![]() Kaya bahçesinde bulunan bitkiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
1661 nolu mesajda aromatik bitki demişsiniz. Acaba oğul otumudur ona benzettim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğru benzetmişsiniz, Oğul otu (Melisa Officinalis L.) dir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın hozat, hoşgeldiniz. Sizinle paylaştığım fotoğrafları geçen hafta kar yağmadan evvel çekmiştim... Bahar kadar olmasada, bahçeyi ziyaret eden dostları merhaba diye karşılayan çiçekler muhakkak mevcuttur... İşte sizi, güzel kokuları ile karşılayan kış tatlısı çalısı gibi.... İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi ![]() Bahçede bulunan çiçekli bitkiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Ağaç Dostu
|
Bu kış tatlısı ne kadar güzel bir çalı. geçen gün Dolma Bahçe Sarayına gitmiştim,sevgili zenfree göstrdi, çok ta güzel kokusu var. Ayrıca fotoğrafınızda çekim olarak çok iyi elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |