![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ayse_afyonlu Hay Allah bu kadar çok detaylı anlatmasaydım keşke..! Bir çaresi var, sümbül kokusu ve limon çiçeği kokusunu parfüm olarak alın, odanın bir köşesine birini, öteki köşesine birini sıkın tam ortasına bir sandalye koyun ve kokuyu derin derin koklayın, birde botanik bahçede kendinizi hayal edin tamamdır işte..! Canlısını koklamaya davetlisiniz, ailenizle birlikte buyrun bekleriz..! Botanik bahçede, sonbahar ve kış mevsiminde çiçeklennen bitkilerle devam edelim... ![]() Calicanthus fragrans -Chimonanthus praecox Düzenleyen Nuri Murvet : 03-01-2011 saat 17:04 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Botanik bahçede olmadığı için önerdiğim Mantar Meşesi(Quercus Suber) , hocalarımız tarafından kubul edilip onay verildi, temin edip bahçeye kazandırdığım için çok mutluyum..! ![]() Mantar Meşesi(Quercus Suber) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Resim için özür dilerim önce ama bu ağaç gövdesinin bende oluşan çağrışımını göstermek istedim. Yüksekteyiz uçuyoruz ve uçaktan yer yüzünün görünüşü. Vadiler, göller, dağlar, akar sular,... Çok mu abarttım acaba? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|